Kunskapsstyrning hälso- och sjukvård

Senast ändrad: 11 mars 2021

Kontakt

Tillgänglighetsredogörelse

Den här sidan beskriver hur kunskapsstyrningvard.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Hur tillgänglig är webbplatsen?

I huvudsak är webbplatsen förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Det finns dock delar som brister i tillgänglighet och vi jobbar kontinuerligt för att förbättra webbplatsen.

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

Om du behöver innehåll från webbplatsen som inte är tillgängligt för dig, men som är undantaget från lagen kan du använda formuläret längst ner på sidan för att kontakta oss.

Du kan också kontakta oss på följande sätt:

  • Skicka e-post till kunskapsstyrning-vard@skr.se
  • Ringa 08-452 70 00

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, använd formuläret längst ner på sidan för att meddela oss.

Hur vi testat webbplatsen

Vi granskar regelbundet tillgängligheten både med automatiserade verktyg och genom manuell granskning. Detta görs av oss själva.

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning, DIGG, har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta DIGG och påtala det.

Tillsyn hos DIGG

Brister i tillgängligheten på webbplatsen

Har du problem att använda delar av webbplatsen? Hjälp oss att åtgärda det genom att berätta för oss vad du har problem med.


Beskriv vilka problem du har att använda vår webbplats. Om det är en särskild sida eller funktion som du inte kan använda vill vi att du berättar det. Försök att så detaljerat som möjligt förklara dina förutsättningar, så vi förstår vad vi behöver förändra.

Ange din e-postadress om du vill få återkoppling på ditt meddelande

Berätta gärna vilken kommun eller region du jobbar för.

Om du vill skicka med en skärmbild av de problem du upplever kan du göra det här.